Tui Blue Rocador

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1987 evaluări

8.8

Descriere hotel

Hotelul la plajă este situat la doar câțiva metri de plaja cu nisip, într-un cartier animat, direct în centrul stațiunii Cala d'Or. Aici există mai multe posibilități de petrecere a timpului liber sau de inițiere a unor mici tururi de explorare. Direct în fața locului de cazare se află diverse baruri, magazine și restaurante. Aeroportul Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) este la aproximativ 60 de km.
Complexul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 5 nivele cu un lift și 211 camere de nefumători. Recepția este deschisă la orice oră. O garderobă, o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat se numără printre facilitățile hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Pentru clienți sunt disponibile atât locuri de parcare pentru biciclete cât și un serviciu de închiriere.
În camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole.
Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse în complexul garantează distracții sportive, ca de ex. ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, partide de golf și pescuit. Datorită unor sporturi ca snorkelling și scufundări subacvatice, hotelul îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, yoga și aerobic, iar contra cost biliard. În complex sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, terapii anti-îmbătrânire și solariu. Un program de recreere și muzică live completează oferta.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Restaurantul are aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. Suplimentar sunt disponibile oferte speciale de masă și gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.